Vi yder sparring og rådgivning i forbindelse med rekruttering og omstrukturering af personale!

Særligt for ledere af mindre- og mellemstore virksomheder, uden en HR-ansvarlig, kan det være noget af en udfordring at finde frem til den rette nye kandidat til et administrations- eller bogholderijob i virksomheden. Der er mange parameter at forholde sig til og det kan hurtigt virke uoverskueligt, alene at træffe det rigtige valg.

Her kan vi hjælpe dig!

Udover regnskab og økonomi udfører vi også sparring og rådgivning i forbindelse med at ansætte nyt personale til din virksomheds administration eller bogholderi. Som en erfaren ekstern HR-partner, med en solid faglig baggrund, tilbyder vi at bistå dig i at vælge den rette profil til det aktuelle job indenfor administration eller økonomi i din virksomhed. Vi deltager gerne i selve jobsamtalerne, såvel som i den efterfølgende evaluering af de aktuelle kandidater til jobbet.

Som ekstern HR partner har vi visse fordele for vores kunder!

Line Rostgaard
HR Sparring
Line Rostgaard Jørgensen
Med en ekstern HR Sparring partner får du en uvildig person, der med kendskab til virksomhedens nuværende situation og dens fremtidige ønsker til nyt personale, - uden forbehold, - fokuserer på at finde den rette kandidat, der bedst muligt passer fagligt, såvel som socialt til den aktuelle jobfunktion. Vi deltager målrettet som din neutrale partner i selve processen. Vores feedback er altså ikke præget af personlige interesser i virksomheden, men udelukkende baseret på kandidaternes faglighed, sociale adfærd og personlighed.

Har du behov for personalesparring?

Kontakt da Line Rostgaard på telefon 6045 1775 eller mail: line@alletidersregnskab.dk for en nærmere dialog omkring hvad vi konkret kan tilbyde dig og din virksomhed indenfor HR-ydelser og rådgivning, samt hvordan vi igennem sparring og analyse kan hjælpe dig til at træffe den rigtige beslutning i den aktuelle personalesituation eller rekrutteringsfase.