Om Alletiders Regnskab & Bogføring

Vi leverer et bogføringsresultat som er 100% klar til revisoren.

En pålidelig bogføring er fundamentet for ethvert korrekt og succesfuldt firmaregnskab. Alletiders Regnskab & Bogføring tilbyder vores kunder alle former for udførelse af regnskaber, budgetter, rapporter og andre økonomiske aspekter, som er værdifulde og nødvendige for din virksomheds daglige drift og ikke mindst, dens fremtidige udvikling.

Mød vores team her!

Line
Line

Alletiders Regnskab & Bogføring blev grundlagt i 2009 af Line Rostgaard Jørgensen.
- Udfra en drøm om at arbejde selvstændigt med regnskab, bogføring, rapportering og økonomi for danske virksomheder indenfor alle brancher, tilbyder Alletiders Regnskab & Bogføring etableret virksomheder, såvel som iværksættere og startups, en kompetent assistance indenfor bogføring og udførelse af regnskaber, budgetter og rapporteringer - på dansk og engelsk - for virksomheder i hele danmark.
Med en solid og bred uddannelse fra Told & Skat har Line skabt et godt fundament for sin selvstændige virksomhed indenfor administration og bogholderi.

Randi
Randi

Randi Daugaard
Regnskabsassistent / Bogholder

Med bare 26 år, er Randi Daugaard vores yngste medarbejder, - det betyder dog ikke at hun er ny i faget!
Randi har en solid baggrund fra et job som bogholder i et større dansk firma, og hun har derfor et bredt kendskab til den gældende lovgivning, samt almene softwareløsninger indenfor moderne bogholderi og administration. Randi er udadvent og tager gerne imod nye faglige udfordringer i hverdagen! Udover at være fagligt interesseret i tal og regnskaber, er Randi også en passioneret billard-spiller i sin fritid!

Mathias Jørgensen
Studie/praktik medarbejder

MathiasMathias har stor interesse i tal og økonomi og hjælper primært til med ad hoc opgaver for vores kunder og os andre på kontoret. Efter fuldendt HHX eksamen, arbejdede Mathias en sæson som ski instruktør i Canada, hvorefter Mathias vendte hjem til Danmark og "tallene" igen.
Han arbejder færre timer i ugen ( studierelateret) og skal snart i gang med sit viderestudie indenfor økonomi.

ATR Logo Web 100"At udføre regnskab behøver bestemt ikke at være kedeligt!" Særligt ikke hvis man elsker at have med tal og økonomi at gøre, - og det er netop hvad vi gør!

 

Alletiders Regnskab & Bogføring er en udadvendt og moderne virksomhed, der lægger vægt på effektivitet og det sociale aspekt og vi bidrager gerne, - såvel fagligt som socialt, - med løsninger ude hos vores kunder i hele Aarhus og omegn.
Herudover tilbyder vi også HR sparring i forbindelse med rekruttering af nye medarbejdere til administrations- og økonomifunktioner i din virksomhed.

Har du spørgsmål til vores ydelser og services er du altid velkommen til at kontakte os.