AlleTidersRegnskab Profil

Om Alletiders Regnskab & Bogføring

Vi leverer et bogføringsresultat som er 100% klar til revisoren.
En pålidelig bogføring er fundamentet for ethvert korrekt og succesfuldt firmaregnskab. Alletiders Regnskab & Bogføring tilbyder vores kunder alle former for udførelse af regnskaber, budgetter, rapporter og andre økonomiske aspekter, som er værdifulde og nødvendige for din virksomheds daglige drift og ikke mindst, dens fremtidige udvikling.

Alletiders Regnskab & Bogføring blev grundlagt i 2009 af Line Rostgaard Jørgensen.
Line Rostgaard- Udfra en drøm om at arbejde selvstændigt med regnskab, bogføring, rapportering og økonomi for danske virksomheder indenfor alle brancher, tilbyder Alletiders Regnskab & Bogføring etableret virksomheder, såvel som iværksættere og startups, en kompetent assistance indenfor bogføring og udførelse af regnskaber, budgetter og rapporteringer - på dansk og engelsk - for virksomheder i hele danmark.
Med en solid og bred uddannelse fra Told & Skat har Line skabt et godt fundament for sin selvstændige virksomhed indenfor administration og bogholderi.

ATR Logo Web 100"At udføre regnskab behøver bestemt ikke at være kedeligt!" Særligt ikke hvis man elsker at have med tal og økonomi at gøre, - og det er netop hvad vi gør!

Randi Daugaard
Regnskabsassistent / Bogholder

RandiMed bare 25 år, er Randi Daugaard vores yngste medarbejder, - det betyder dog ikke at hun er ny i faget!
Randi har en solid baggrund fra et job som bogholder i et større dansk firma, og hun har derfor et bredt kendskab til den gældende lovgivning, samt almene softwareløsninger indenfor moderne bogholderi og administration. Randi er udadvent og tager gerne imod nye faglige udfordringer i hverdagen! Udover at være fagligt interesseret i tal og regnskaber, er Randi også en passioneret billard-spiller i sin fritid!

Mie Haun
Regnskabsassistent / Bogholder

Mie har en professionel baggrund fra et større revisionsfirma i branchen og har dermed stor erfaring indenfor regnskab og bogholderi i almindelighed. Med hendes positive sind og høje faglighed, kan Mie bistå de fleste virksomheder med professionelt bogholderi, uanset branche.

Alletiders Regnskab & Bogføring er en udadvendt og moderne virksomhed, der lægger vægt på effektivitet og det sociale aspekt og vi bidrager gerne, - såvel fagligt som socialt, - med løsninger ude hos vores kunder i hele Aarhus og omegn.
Herudover tilbyder vi også HR sparring i forbindelse med rekruttering af nye medarbejdere til administrations- og økonomifunktioner i din virksomhed.

Har du spørgsmål til vores ydelser og services er du altid velkommen til at kontakte os.