Om Alletiders Regnskab & Bogføring

Alletiders Regnskab & Bogføring blev grundlagt i 2009 af Line Rostgaard Jørgensen.

Line Rostgaard, Alletiders Regnskab & Bogføring- Udfra en drøm om at arbejde selvstændigt med regnskab, bogføring, rapportering og økonomi for danske virksomheder indenfor alle brancher, tilbyder Alletiders Regnskab & Bogføring etableret virksomheder, såvel som iværksættere og startups, en kompetent assistance indenfor bogføring og udførelse af regnskaber, budgetter og rapporteringer - på dansk og engelsk - for virksomheder i hele danmark. Med en solid og bred uddannelse fra Told & Skat har Line skabt et godt fundament for sin selvstændige virksomhed indenfor administration og bogholderi.

ATR Logo Web 100"At udføre regnskab behøver bestemt ikke at være kedeligt!" Særligt ikke hvis man elsker at have med tal og økonomi at gøre, - og det er netop hvad vi gør!

Vi leverer et bogføringsresultat som er 100% klar til revisoren.
En pålidelig bogføring er fundamentet for ethvert korrekt og succesfuldt firmaregnskab. Alletiders Regnskab & Bogføring tilbyder vores kunder alle former for udførelse af regnskaber, budgetter, rapporter og andre økonomiske aspekter, som er værdifulde og nødvendige for din virksomheds daglige drift og ikke mindst, dens fremtidige udvikling.

Alletiders Regnskab & Bogføring er en udadvendt og moderne virksomhed, der lægger vægt på effektivitet og det sociale aspekt og vi bidrager gerne, - såvel fagligt som socialt, - med løsninger ude hos vores kunder i hele Aarhus og omegn.
Herudover tilbyder vi også HR sparring i forbindelse med rekruttering af nye medarbejdere til administrations- og økonomifunktioner i din virksomhed.

Har du spørgsmål til vores ydelser er du altid velkommen til at kontakte os.